Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Claus Holm

I denne udgave af Sådanmark ser Annemette Voss og Claus Holm historien om en kvinde fra Aarhus, der bliver udsat for skældsråb og fordømmende blikke, hver gang hun bevæger sig ud. Vi skal også til øen Anholt, hvor to iværksættere gerne vil bruge øens mange enebær til at skabe verdens bedste gin. Og så får vi Claus Holms opskrift på det gode liv.
18/2/2017