Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Claus Christensen

Sådanmark - gæst Claus Christensen

I dagens Sådanmark får Henriette Honoré besøg af brygmester og grundlægger af Munkebo Mikrobryggeri, Claus Christensen. Han har netop sendt 28.000 flasker vikingeøl afsted til USA, og i dag fortæller han, hvordan eksporteventyret kom i stand. Desuden skal vi en tur rundt i landet og blandt andet se, hvor en ny musikfestival er under opsejling, besøge to driftige studerende med deres eget rullende autoværksted - og på indkøbstur i et supermarked med varer, der næsten har overskredet sidste salgsdato.
9/3/2017