Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæst Clara Sofie Fabricius Rosenhoff (2:2)

Sangerinde, sangskriver og producer Clara Sofie Fabricius Rosenhoff er tilbage hos Henriette Honoré i Sådanmarkstudiet. Hør Clara Sofie fortælle, hvordan hun efter sit sidste album måtte stoppe op og mærke efter, om hun var tro mod sig selv i den musik, hun udgav. Kom også med til Fyn, hvor en løbeklub træner op til det kommende Royal Run i anledning af Kronprins Frederiks 50 års fødselsdag.
27/1/2018