Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæst Clara Sofie Fabricius Rosenhoff (1:2)

Sangerinde, sangskriver og producer Clara Sofie Fabricius Rosenhoff er på besøg hos Henriette Honoré i Sådanmark. Clara Sofie er aktuel med singlen “Lift me up” - hør hende fortælle, hvad der ligger til baggrund for sangen. Kom også med til Anker Fjord Hospice i Hvide Sande, hvor musik og sang er vigtig del af den daglige pleje
26/1/2018

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.