Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæst Claes Bang

Mød en veloplagt Claes Bang, der i dag er gæst hos Annemette Voss i Sådanmark. Han fortæller om forestillingen Byen, som han netop nu spiller på Odense Teater og om filmen The Square, som gav ham et internationalt gennembrud, da den vandt Guldpalmen i Cannes tidligere i år. Kom også med på Esbjerg Havn, hvor løsarbejdere hver dag møder op i håbet om at få nogle timers hyre.
25/10/2017

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.