Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæst Cille Hannibal (1:2)

Få dage efter sin stedfars pludselige død gik dokumentarist Cille Hannibal i gang med at filme sin mor og hendes sorg. Det er nu blevet til dokumentarfilmen Den Nat Vi Faldt, som har premiere 15. marts. Det fortæller hun om i dag, når hun er Henriette Honorés medvært. Hør også historien om, hvorfor genbrugt konfirmationstøj måske er på vej til at blive trendy.
13/3/2018