Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Christine Worre Kann

Hvordan foregår det, når man spiller teater i en byrådssal? Det ved Christine Worre Kann, som i dag er gæst hos Annemette Voss. Hun er leder af teatret Teatergrad, som lige nu opfører stykket Demokrati i byrådssale i hele Danmark. Mød også en af de helt nye lokalpolitikere, som gerne vil vælges ind i byrådet i Skive på den lokale “Skivelisten”. -Den er så populær, at der nu er lukket for tilgang af flere kandidater.
14/10/2017