Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæst Christina Rosendahl

Vold i Kærlighedens Navn hedder instruktøren Christina Rosendahls nye dokumentarfilm, som har premiere denne uge. Den følger livet indenfor murene på kvindekrisecentret Danner, som ligger midt i København. I dagens Sådanmark hører Annemette Voss om de rørende historier og om, hvorfor den psykiske vold mod kvinder er langt mere udbredt end fysisk vold. Kom også med på optagelserne til en ny, historisk tv-serie til TV 2.
2/11/2017