Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Christian Roar Pedersen

Henriette Honoré og sognepræst Christian Roar Pedersen fra Aalborg Stift taler i dag om Folkekirkens nye digital initiativ: sjælesorg på nettet. Her kan danskere henvende sig anonymt og få en samtale med en præst online. De ser også historier fra hele Danmark om bl.a. en kvinde, der arrangerer borgerlige vielser i en nedlagt kirke på Stevns Klint og om fangerne i et østjysk fængsel, der samler flaskepant og donerer til velgørenhed.
8/2/2017