Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæst Christel Seyfarth

I dag kigger strikdesigneren fra Fanø, Christel Seyfarth, forbi Annemette Voss i Sådanmark. De to taler om Danmarks største strikkefestival, som Christel Seyfarth hvert år arrangerer på Fanø i september. Og så ser de historier fra alle TV 2s regioner om en ny app, der skal lære helt små børn at læse, om en stenhugger, som laver nye gravsten ud af gamle og om en ganske særlig dansk film, der fik premiere på filmfestivalen i Berlin.
17/2/2017

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.