Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Charlotte Bircow

Sådanmark - gæst Charlotte Bircow (1:2)

Hun er kendt som hele Danmarks motionsdronning, Charlotte Bircow, som i dag er gæst hos Annemette Voss. Programmet handler om motion og om, hvordan Charlotte i høj grad brugte motion til at håndtere den kræftdiagnose, hun fik i 2011. I dag er hun ude på den anden side, og har stadig fuld fart på.
11/5/2017