Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Carsten Bjørnlund

Skuespiller Carsten Bjørnlund er på besøg hos Annemette Voss i Sådanmark, hvor han fortæller om sin rolle i den nye film QEDA. Vi skal også besøge Skælskør Morgenbadere, som har fået en ny vinterbadebro, ligesom vi skal møde 5-årige Jasmin, der har designet en af de valgplakater, der hænger i lygtepælene op til Kommunalvalget.
17/11/2017