Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Cana Buttenschøn

Blogger og jordemoder Cana Buttenschøn er i dag gæst hos Henriette Honoré, hvor hun fortæller om sin nye bog “40 uger efter”. Se også historien om de to unge fysioterapeuter, som gerne vil hjælpe kvinder, der forsøger at blive gravide. Og så skal vi på date i Halsnæs med en familie, som har takket ja til at “date” kommunen i en weekend for at se, om de kunne tænke sig at flytte dertil.
25/9/2017