Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Camilla Kjems

Chefredaktør for Femina, Camilla Kjems, er på besøg hos Henriette Honoré i Sådanmark. Camilla Kjems synes, at vi har tendens til at udvælge de lidt for pæne billeder og historier, når vi deler ting fra vores liv på de sociale medier. Vi skal også til Bornholm, hvor 84-årige Jens Erik Kofoed fra Melsted kan fejre 70 års jubilæum som aktiv spiller i den lokale bordtennisklub.
2/1/2018