Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Cæcilie Ning Hage

Cæcilie Ning Hage arvede museet Tidens Samling i Odense fra sin mor og fortæller i dag Annemette Voss om museet og om hvilke effekter, hun har lånt ud til tv-serien Badehotellet. I løbet af programmet ser vi også historien om Kitt Vilbrand, der helt frivilligt bager flotte fødselsdagskager til børn af fattige forældre og så skal vi med på efterskolen i Malling på skoleårets sidste dag, hvor ingen kan holde tårerne tilbage.
7/7/2017