Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæst BS Christiansen (2:2)

BS Christiansen er tilbage i studiet hos Annemette Voss. De blev nemlig slet ikke færdige med at snakke i går. Så i dag ser de endnu flere spændende historier fra TV2 regioner om bl.a. Kim Larsen, der nægter at møde pressen, selv om han har udsendt et nyt album, og om en skole, hvor en ud af fire elever føler sig mobbet, så kommunen nu har indført anonym psykologrådgivning.
18/4/2017

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.