Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst BS Christiansen (1:2)

Hver tirsdag aften kan man for tiden se BS Christiansen guide fire par med ondt i parforholdet gennem barske landskaber i New Zealand. I dag er BS gæst i Sådanmark, hvor han fortæller Annemette Voss om, hvordan programmet er produceret, og hvad der driver ham. Og så ser de sammen historier fra TV 2s regioner om mennesker, der overkommer store forhindringer.
17/4/2017