Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæst Brian Mørk

Mød komikeren Brian Mørk, når han fortæller Henriette Honoré om sine to impro-comedy shows, hvor alle jokes bliver opfundet på scenen. Kom også med til biltræf i Haderslev, hvor Dennis Madsen stolt viser sin bil frem, og mød Christina Savage, som er hundefotograf.
29/8/2017

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.