Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele Danmark.

Sådanmark - gæst Bo Damgaard

I dag er det FilmFyns direktør Bo Damgaard, som er gæst hos Henriette Honoré. Se blandt andet historien om den 16-årige unge mand, som har startet sin egen filmklub på Bornholm. Og så skal vi med til judo for blinde og besøge grand prix-sangerinden Birthe Wilke 60 år efter, at hun vandt Danmarks første melodi grand prix sammen med Gustav Winckler.
3/3/2017