Serie Sådanmark

28:00

Dette afsnit

Sådanmark - gæst Benny Schumann

20/11/2017

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Det er 50 år siden, at Benny Schumann første gang opførte sit berømte tallerkennummer i Wallmanns Cirkusbygningn i København, og nu er han tilbage i en ny forestilling, men med det samme nummer. Det fortæller han Annemette Voss om i dagens udgave af Sådanmark. Mød også en festmusikant, som godt kan mærke, at vi danskere ikke længere altid booker en musikant til vores fester.

Sådanmark er det nye regionale nyhedsmagasin, der tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra et helt nyt studie på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss er på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel gæst på besøg i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ hver dag kl. 16:00 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Alle serier A-Å