Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæst Benny Schumann

Det er 50 år siden, at Benny Schumann første gang opførte sit berømte tallerkennummer i Wallmanns Cirkusbygningn i København, og nu er han tilbage i en ny forestilling, men med det samme nummer. Det fortæller han Annemette Voss om i dagens udgave af Sådanmark. Mød også en festmusikant, som godt kan mærke, at vi danskere ikke længere altid booker en musikant til vores fester.
20/11/2017