Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele Danmark.

Sådanmark - gæst Benny Berdino

I dag er det cirkusprinsessen og cirkusdirektøren for Cirkus Arena, Laura og Benny Berdino, der er på besøg hos Henriette Honoré. De fortæller om livet i cirkus. et liv, som Laura i modsætning til sin svigerfar Benny Berdino, ikke er født til. Og så ser de historier fra hele Danmark, fx om den unge svinebonde på Bornholm, der er 12. generation på slægtsgården, og om manden, der vil gøre hjertestarterne i Danmark sikrere.
4/4/2017