Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæst Balder Johansen

Hvordan driver man en byggevirksomhed, som både skal konkurrere på markedsvilkår og samtidig blive drevet som en socialøkonomisk virksomhed? Det får vi svaret på i dag, når Balder Johansen, som er leder af Logik & Co, er gæst hos Annemette Voss. Og så fortæller vi en række historier fra hele Danmark om bl.a. Laura Lemming, der lige er blevet Danmarks første kvindelige maskinfører.
6/7/2017

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.