Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele Danmark.

Sådanmark - gæst Asbjørn Riis

Han er kendt som tidligere wrestler og stærk mand, Asbjørn Riis fra Mors. Men i dag fortæller han Henriette Honoré om sin ny passion for vikinger. Asbjørn er i fuld gang med at planlægge en vikingefestival på sin hjemø til maj. Men han og Henriette ser også historier fra hele Danmark om bl.a. modedrikken vandkefir, som en mand vil mikrobrygge på Bornholm og så møder vi gymnastiktræneren Asta Frost, som fejrer sit 65 års jubilæum.
27/3/2017