Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Annemette Rosenborg Eriksen (2:2)

Annemette Voss har igen i dag selskab af Annemette R. Eriksen, som har lavet en alternativ guidebog til København, hvor en ældre, nøgen mand poserer nøgen foran nogle af hovedstadens største turistattraktioner. Kom også med i køkkenet hos den socialøkonomiske virksomhed Send Flere Krydderier, som er nomineret til en pris, og mød de to midtjyske bjergbestigere, som forsøger at nå toppen af Mount Everest helt uden ilt.
22/5/2018