Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Annemette Rosenborg Eriksen (1:2)

Dagens medvært er Annemette R. Eriksen, som har stiftet “Halsnæs Affaldshelte”. Målet er at holde Halsnæs rent, og hun har fået så stor lokal opbakning, at andre kommuner nu prøver at lure hendes opskrift af. Sammen med Annemette Voss ser hun i dag historien om en flok får, der hjælper greenkeeperen i Holstebro Golfklub med at holde græsset nede. Mød også medlemmerne af en fælles økohave i Odder, som hjælpes ad med at dyrke masser af grøntsager.
21/5/2018