Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Anne-Mette Rasmussen

Hun er tidligere statsministerfrue og deltager i Vild Med Dans, men i dag er Anne-Mette Rasmussen både foredragsholder og ambassadør for Parkinson Foreningen. Hun fortæller om begge dele, når hun gæster Henriette Honoré i Sådanmark-studiet. Og så ser de også historier om blandt andet en bus fuld af Georg Gearløs-opfindelser og et plejehjem, hvor dans bliver brugt til at hjælpe de demente beboere med at huske.
8/4/2017