Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Anne Mette Hancock (1:2)

Anne Mette Hancock er en forfatter, som elsker at finde idéer til sine krimier i Illustreret Videnskab og andre “nørdede” steder. Det fortæller hun om, når hun er medvært i dag sammen med Henriette Honoré. Mød også Yasmin, som er vild med matematik og drømmer om at hjælpe andre med at finde samme passion. Og så skal vi se historien om souveniren over alle souvenirs: Den mongolske mumie, som Helle Strehle meget overraskende fik med hjem til Moesgaard Museum.
27/6/2018