Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele Danmark.

Sådanmark - gæst Anne Birgitte Stürup

Det skal blandt andet handle om kriminalitet i dag, når en af Danmarks mest erfarne anklagere er gæst hos Annemette Voss i Sådanmark. Anne Birgitte Stürup er netop gået på pension efter i 45 år at have sat forbrydere bag lås og slå. Senest som senioranklager. Men programmet handler også om en stor fest for handicappede i Roskilde Og så skal vi møde en af Danmarks største fans af sæbeoperaen Horton Sagaen.
31/3/2017