Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Anne Bech (2:2)

Fitnessekspert Anne Bech er tilbage som Henriette Honorés medvært, og i dag skal vi bl.a. med til to forskellige motionsløb; Klovneløb til fordel for danske hospitalsklovne og det benhårde løb Hammer Trail på Nordbornholm. Men Sådanmark indeholder også historien om en helt ny og lynhurtig aarhusiansk opfindelse, som kan hjælpe landmænd med at at spare 70% af deres sprøjtegifte på markerne.
26/5/2018