Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæst Anne Bech (1:2)

Kan man føde et barn, komme i form med det samme bagefter og samtidig skrive en bog om det? Ja, hvis man er dagens medvært, Anne Bech. Men hun var dog ved at knække under bedriften og en hårsbredde fra at aflyse juleaften sidste år. Mød hende i dag sammen med Henriette Honoré og kom også med ind i Aalborgs demenslandsby, der åbner om lidt og mød de odenseanske kvinder, som tog på ællinge-redningsmission.
25/5/2018