Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Anette Oxenbøll

Henriette Honoré har i dag besøg af bakkesangerinde og tøjdesigner Anette Oxenbøll fra Rønnede. Hun fortæller om sin nye tøjkollektion til plus size kvinder, og så ser de sammen historierne om bl.a. børneafdelingen på Kolding Sygehus, som for nyligt fik en gave, der vakte glæde og om en en lille by på Fyn, hvor borgerne lykkedes med at redde deres lokale skole.
31/1/2017