Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Anette Maria Syska

Sådanmark - gæst Anette Maria Syska

Mød grundlæggeren af kampagnen Kend Danmark, Anette Maria Syska, når hun gæster Annemette Voss i Sådanmark. Hør hende fortælle om Kend Danmark og hør, hvordan danskerne selv kan byde ind med gode historier. Vi skal også til Store Heddinge, hvor en gruppe frivillige fik en god idé, da det lokale møntvaskeri skulle lukke.
10/8/2017