Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Ane Cortzen

I dag kigger Kählers kulturchef, Ane Cortzen, forbi Sådanmark, hvor hun og Annemette Voss sammen ser historierne om en købmand, der er begyndt at sende en bus afsted for at hente kunderne og fragte dem til sin butik. Og så skal vi møde en frustreret fåreavler, hvis får er ofre for en lokal ulv. Endelig ser vi historien om en vaskeæfte skøjteprinsesse, som er på vej til Special Olympics i Østrig.
14/3/2017