Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæst Andreas Kamm

Annemette Voss har i dag besøg af Andreas Kamm, som netop er stoppet som generalsekretær for Dansk Flygtningehjælp. Han fortæller farverige historier om sit tidligere job, og hvorfor han ikke kan slippe “sagen”, selv om han ikke længere er chef for den store NGO. Mød også Christiansborgs frisør, som gerne vil klippe andre end politikere og ansatte på Christiansborg.
13/11/2017