Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele Danmark.

Sådanmark - gæst Andreas Bo

Komikeren Andreas Bo gæster Sådanmark og Henriette Honoré for at fortælle om sit nye show Fifti Fifty, og den tourné, han netop er gået i gang med i hele landet. Andreas fortæller også om sin barndom, om sin musikalske side og om at være et menneske, der er alt for godt opdraget. En tur ud i Danmark kommer de to også, nemlig med historien om, at Jelling har fået sin egen udgave af Anders And-bladet, og med nyheden om, at flere og flere loppemarkeder og antikforretninger må tyverisikre deres varer.
22/3/2017