Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæst Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich

Når forfatterne Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich skriver krimier sammen, skriver de under pseudonymet A.J. Kazinski. Hør dem fortælle om deres femte og sidste bog, “Miraklernes nat”, i serien om gidselforhandleren Niels Bentzon og hans kone, astrofysikeren Hannah Lund. Kom også med til Brønderslev, hvor bydelsmor Jacqueline Faida hjælper med integrationen i kommunen. skriver krimier sammen, skriver de under pseudonymet A.J. Kazinski. Hør dem fortælle om deres femte og sidste bog, “Miraklernes nat”, i serien om gidselforhandleren Niels Bentzon og hans kone, astrofysikeren Hannah Lund. Kom også med til Brønderslev, hvor bydelsmor Jacqueline Faida hjælper med integrationen i kommunen.
15/12/2017

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.