Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæst Anders Carlsson

Mød valgmenighedspræsten Anders Carlsson, når han gæster Annemette Voss i Sådanmark. Hør ham fortælle, hvordan han har valgt at gribe konfirmationsforberedelser an på en ny måde, og hvorfor han mener, at han har et medansvar for de unges dannelse. Vi skal også til Spejdernes Lejr i Sønderborg, hvor parret Andreas og Maria blev gift i deres spejderuniformer.
7/8/2017

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.