Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæst Alice Brunsø

I dag skal det handle om, hvordan man får et travlt arbejdsliv til at gå op med et mindst lige så travlt familieliv. Og om at drive en virksomhed sammen med sin veninde. Alice Brunsø, som ejer virksomheden Mät tackler alle udfordringerne og fortæller om det, når hun er gæst hos Henriette Honoré. Mød også teen-idolerne Marcus og Martinus og 22-årige Niclas Henriksen, som har skabt en kunstfestival på taget af et parkeringshus
11/9/2017