Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Alberte Winding

Henriette Honoré får besøg af sanger og musiker Alberte Winding, som netop nu starter tourné rundt i landet med ny og gammel musik. Hun har også skrevet en bog for børn, der handler om at håndtere sorg, og den får de to en snak om. Alberte og Henriette ser også en række historier fra hele Danmark - for eksempel om at foråret er sæson for skilsmisser, om et teaterstykke, der minder os om, at danskhed er noget, vi selv vælger, og om at vende modgang til noget godt. Sidstnævnte har en kvinde med diabetes gjort, da hun designede et nyt etui til sin insulinpen og endte med at sælge prototypen til et amerikansk firma.
20/3/2017