Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Abdel Aziz Mahmoud

Det handler blandt andet om integration i dag i Sådanmark, når Henriette Honoré får besøg af journalist og foredragsholder Abdel Aziz Mahmoud. Han har travlt med at holde foredrag i hele Danmark om, hvad god integration er. Sammen ser de et indslag om en ung mand, der kom til Danmark for to år siden og i dag er tømrerlærling i Aarup på Fyn. Men vi skal også se Danmarks smukkeste kanin, og så har Abdel fået lov til at vælge et hemmeligt indslag, som han er meget spændt på at se.
8/3/2017