Serie Sådanmark

28:00

Dette afsnit

Sådanmark - medvært Sandra Yi Sencindiver (1:2)

Det fællesregionale magasin med historier fra hele landet.

Annemette Voss Fridthjof har selskab af skuespiller, instruktør og kunstnerisk leder Sandra Yi Sencindiver. Hun er i næste uge aktuel med forestillingen Udvandrerne med sit teater danskdansk. Hør historien bag forestillingen og kom også med til Danmarks måske mest julede by (Ja, de er i fuld gang) i dagens program.

09/11/2018

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Alle serier A-Å