Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark

Christian Mørk er netop nu aktuel med romanen ‘I Gode Hænder’, som handler om hans egne oplevelser med en kvinde, der behandlede ham for astma, men havde en fortid som stikker under 2. verdenskrig. Han fortæller den fascinerende historie i dag, når han er Henriette Honorés medvært. Kom også med til Hørve, hvor biblioteket er i miserabel stand og mød 14-årige Kong fra Thailand, som helt frivilligt bruger sin sommerferie på at gå i 7. klasse på Bornholm.
2/5/2018