Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Henrik Terkelsen

Sådanmark

I dagens udgave af Sådanmark er Annemette Voss’ medvært øko-landmand, Henrik Terkelsen fra Glænø. Han har kun været fuldtidslandmand i tre år efter en lang karriere som arkitekt i København. For nyligt blev han hædret for sit håndværk af Økologisk Landsforening. Kom også med til Bornholm, hvor historien om en afhoppet, polsk løjtnant i 1953 har fået nyt liv med et renoveret, sovjetisk kampfly.
23/4/2018