Trods afslag på 12 millioner: Årets dyreste villa ligger i Vedbæk

En multi-millionhandel er netop gået igennem med salget af en villa i Vedbæk. Salget er det dyreste i villa-salg i år.

Det er villaen midt i billedet med tennisbane mod Øresund, som milliardæren Johan Schrøder nu har købt. Foto: Google maps

Med en udbudspris på svimlende 52 millioner kroner var linjen lagt til et eksklusivt villa-køb i multimillionklassen.

Den 659 kvardratmeter store villa, som ligger på Vedbæk Strandvej, blev sat til salg tilbage i april 2015. Her var interessen stor, men prisen for høj for de fleste.

Villaen indeholder et virvar af eksklusiviteter som indendørs pool, træningscenter, tennisbane langs kyststrækningen ud mod Øresund og et panorama-vue som de fleste kun kan drømme om. 

Læs også Årets dyreste villahandler: Ny top-rekord på vej

Undervejs i salgsperioden er der dog blevet barberet flere millioner kroner af den oprindelige udbudspris, men alligevel er handlen årets absolut dyreste villasalg. Det skriver boligsiden boliga.dk.

Salgsprisen er netop blevet tinglyst, og prisen på det eftertragtede skøde endte på 40 millioner danske kroner, og overgår handlen årets hidtil dyreste handel med flere millioner.

Her blev en villa i på strandvejen i nabobyen Skodsborg solgt for 36 millioner kroner. 

Læs også Carlsberg Byens dyreste lejligheder er stadig til salg

Bag salget står Keops-stifteren Ole Vagner, der i 2003 købte villaen omrking 31,5 millioner kroner, mens køberen er den kendte erhvervsmand og milliardær Johan Schrøder. 

Ifølge boliga.dk er underskriften sat af et holdingselskab, som Johan Schrøder står bag. Det betyder, at Johan Schrøder står bag både sidste års og dette års dyreste villahandler, da han gen-købte sit gamle hus efter at have solgt det ti år forinden.

Læs også Københavns dyreste: Byhus til salg for 38 millioner

I det 454 kvadratmeter store hus i Taarbæk er der ti værelser, fitness- og spa-afdeling til den nette sum af 65 millioner kroner.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik