Privathospital får påbud på grund af fejl og mangler

Privathospitalet Adeas’ afdeling i Skodsborg har fået et påbud fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

Den samlede vurdering er klar.

De fejl og mangler, der er fundet hos privathospitalet Adeas’ afdeling i Skodsborg, “udgør større problemer af betydning for patientsikkerheden.”

Sådan skriver Styrelsen for Patientsikkerhed i forbindelse med det påbud, som styrelsen har givet Adeas Care i Skodsborg. Her modtager man patienter med kroniske smerter til ambulant vurdering og behandling.

Tidligere ansat var bekymret

Påbuddet fik Adeas Care den 23. april. Det skete, efter Styrelsen for Patientsikkerhed havde været på et tilsyn den 25. januar. Netop det tilsyn skete på baggrund af en henvendelse fra en tidligere ansat hos Adeas Care, står der på styrelsens hjemmeside. 

Over for Styrelsen for Patientsikkerhed havde personen givet udtryk for bekymring over den sundhedsfaglige pleje og behandling og medicinhåndtering hos Adeas Care.

Tilsynet førte altså senere til et påbud. Konkret har Styrelsen for Patientsikkerhed bedt om Adeas Care i Skodsborg om at rette op på følgende:

Adeas Care skal rette op på disse fejl og mangler

Påbuddet til Adeas Care kan ophæves, når Styrelsen for Patientsikkerhed ved et nyt tilsynsbesøg har konstateret, at der er rettet op på fejl og mangler i forbindelse med påbuddet.

TV2 Lorry har prøvet at få en kommentar fra Adeas til påbuddet. Men Adeas er ikke vendt tilbage.

Du kan læse hele påbuddet til Adeas Care her.