Politi efter hærværk: "Vi har dine fingeraftryk på parfumeflasken"

En formodentlig vred bilist greb i weekenden til alternative kasteskyts, da man ville øve hærværk på en af Nordsjællands ATK-biler. Og det kan nu give bagslag for kasteren, lyder det fra politiet.

 - DET HER ER FULDKOMMEN UACCEPTABELT, sådan indleder Nordsjællands Politi onsdag et vredt Facebookopslag og det fortsætter: 

- Sådan her så en af vores ATK-biler desværre ud i lørdags, efter den var blevet ramt af en flaske parfume, der blev kastet fra en bil, som passerede os på Helsingørmotorvejen i Nærum. 

- Heldigvis har vi særligt sikrede ruder i vores ATK-biler, og det er både parfume-kasterens og vores held; det kunne nemlig være gået grueligt galt, hvis et menneske var blevet ramt af en genstand kastet fra en bil, der kører forbi med 100+ km/t. - Det er naturligvis i orden at have en holdning til vores fartmålinger og vores arbejde generelt, men det er fuldstændig uacceptabelt at udtrykke sin mening på den måde, og vi vil derfor gøre vores for at finde frem til personen bag kastet.

Sådan ser den parfumeflaske ud, som blev kastet mod ATK-bilen. 
Sådan ser den parfumeflaske ud, som blev kastet mod ATK-bilen. 
Foto: Nordsjællands Politi

Fingeraftryk på parfumeflaske
- En parfume bliver i sin levetid heldigvis berørt ganske mange gange, og vi håber derfor på, at vi finder brugbare fingeraftryk eller DNA-spor på flasken, som kan lede os nærmere gerningspersonen, skriver Nordsjællands Politi. 

- Nu kan vi så bruge ressourcer på sagen, ligesom vi også skal bruge nogle af vores alle sammens gode skattepenge på at få skiftet ruden i bilen. Og vi sidder undrende tilbage og spørger os selv: "Hvem er det lige, der vinder noget på at udføre en så tåbelig handling?" 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Politiet til stede ved Nordsjællands Hospital i Hillerød

Formodet rockerdrabsmand fængslet i fire uger

Risbjergvej Hvidovre

Mand blottede sig for børn i ti år - tip fra lokale fældede ham

Politiet til stede ved Nordsjællands Hospital i Hillerød

Politi anholder banderelateret mand for drab i Hillerød

POLITI BAGSVÆRD3

Hundelufter overlever skudangreb nær sit hjem i Bagsværd

Rudersdal

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere