Ole Stephensen bisættes i dag

Holte Kirke danner den 15. februar rammen om den kendte journalist og politiker Ole Stephensens bisættelse.

Klokken 13.00 vil kirkeklokkerne ringe i Holte Kirke for at markere starten på Ole Stephensens bisættelse. Alle er velkomne til at deltage i bisættelsen, som vil blive ledt af provst Grethe Bøje.

Ole Stephensen døde uden forudgående sygdom onsdag den 6. februar i en alder af 63 år.

Han mistede bevidstheden omkring klokken 18.30, og det lykkedes ikke at genoplive ham, trods hurtig indsats fra redningsfolk og læger.

Et velkendt ansigt

Ole Stephensen er blandt andet kendt for at være vært i ”Eleva2ren” på TV2 sammen med Suzanne Bjerrehus. Senere var han vært på ”Go’ Morgen Danmark” gennem ti år. Men foran kameraet agerede han ikke kun vært, for han gjorde nemlig også karriere i filmverdenen.

I 1985 blev skuespillerkarrieren skudt i gang med rollen som Walter i ”Walter og Carlo”-filmene. Han medvirkede i seks spillefilm i alt.

Ud over tv- og filmkarrieren var Ole Stephensen også involveret i politik. Han var kommunalpolitiker i Gentofte Kommune for De Konservative. Han blev valgt ind i november 2017.

I januar 2018 meddelte han, at han ville stille op til det kommende folketingsvalg for sit parti. Et halvt år senere fortalte Ole Stephensen, at han var klar til at give en hånd med i Europa-Parlamentet i Bruxelles for De Konservative. Hvis altså det skulle blive nødvendigt.

Ole Stephensen blev uddannet journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1978. Han begyndte sin karriere som kriminalreporter på Dagbladet Aktuelt og rykkede så videre til Danmarks Radio og senere TV2.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

De Ukendte Danmarksmestre - Morten Junge Olsen - Petanque

playDanmarksmestre i petanque er bedste venner og sigter efter VM

def_thumb,50_percent

playOplev i weekenden: Lav mad over åben ild

dining week

Populær madfestival frygtede storm efter udskydelse

Henrik Nordbrandt

playDigteren Henrik Nordbrandt led af anoreksi: Det var et ubevidst ønske om at begå selvmord

Rudersdal

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere