Nyt tilbud til naturelskere: Skovlegeplads og udfordrende forhindringer

Ved et nyt friluftstilbud ved Skodsborg Station kan børn klatre rundt på store træfigurer, og voksne kan overvinde 25 forhindringer på en ny fitnessbane.

Foto: Anna Clara Ingemann - TV 2 Lorry

Masser af børn, voksne og endda heste var i dag dukket op til indvielsen af det nye friluftstilbud ved Skodsborg Station.

Friluftstilbuddet byder både på et rekreativt område ved stationen, en skovlegeplads og en 800 meter lang motionsbane. 

Jeg kan godt lide, den er lavet at træ, for så ødelægger den ikke naturen.

Oskar Harbo Bannan, 3. klasse, Vedbæk Skole

 - Formålet er at invitere mange flere ud i skoven. Vi ved af erfaring, at når der en skovlegeplads, og der er nogle motionsfaciliteter, så vil man gerne i skoven - så er det meget nemmere, siger Stella Blichfeldt, projektleder for Naturstyrelsen til TV 2 Lorry. 

Masser af børn var klar til at afprøve den nye skovlegeplads. Her ved tale ved Stella Blichfeldt, projektleder for Naturstyrelsen.

Skovlegepladsen Kronhjorten er designet med inspiration i kongernes parforcejagter i skovene med masser af dyrefigurer udskåret i træ. Her kan børn klatre rundt på figurer, der forestiller hunde, heste, jægere og Christian den 5.

 - Jeg synes, det er sjovt, at der er så mange dyr. Og så synes jeg, det er godt lavet, og så synes jeg, de ser sjove ud, siger Sylvester Vestergaard Kanst, 3. klasse på Vedbæk Skole. 

00:55

Kort nyt.

Luk video

Vennen Oskar Harbo Bannan kan også godt lide den nye legeplads og tilføjer: 

- Jeg kan godt lide, den er lavet at træ, for så ødelægger den ikke naturen. 

Det nye friluftstilbud byder også på en 800 meter lang fitness-bane, hvor unge og voksne kan udfordre sig selv på 25 forhindringer. 

På den 800 meter lange bane, skal man forcere 25 forhindringer.  Foto: Anna Clara Ingemann - TV 2 Lorry

Friluftstilbudet er blevet til i et partnerskab mellem Naturstyrelsen, Rudersdal Kommune, Kurhotel Skodsborg, Banedanmark og DSB. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik