Nordsjællandsk by topper listen for flest julegavekøb på nettet

Nye tal viser, at Vedbæk er den by i hovedstadsområdet, som i december måned har modtaget flest pakker pr. husstand.

Borgerne i Vedbæk er rigtig glade for at bestille deres julegaver hjem gennem internettet. 

Så glade, at de har bestilt flest pakker hjem via online-handel pr. hustand i hele hovedstadsområdet. Det viser nye tal fra Postnord.  

Hele 1,38 pakker har pakkebuddene i snit leveret til hver husstand i Vedbæk siden black friday d. 23. november. Det er mere end Jyllinge og Lejre, som henholdvis ligger på 2. og 3. pladsen, når det gælder hyppig nethandel. 

- Danskernes julehandel på nettet har igen i år nået nye højder, og vi har aldrig tidligere været ude med så mange pakker. Særligt i Vedbæk har vores pakkebude ekstra travlt, og det er tydeligt, at det at købe julegaverne online er blevet en fast juletradition, siger Jørgen Fischer, e-handelsrådgiver hos PostNord.

Top 10 over byer i hovedstadsområdet, som har handlet flest julegaver på internettet

Med under en uge til juleaften gives der samtidig et par gode råd med på vejen til de danskere, som forventer at skulle købe deres julegaver på internettet, men endnu ikke har bestilt dem hjem. 

- Hold øje med netbutikkernes sidste frist for køb, så julegaverne når at ligge klar under juletræet. Der er stort tryk på posthusene og Pakkeboksen frem mod juleaften, hvor mange henter de sidste vigtige julepakker. Det gode råd er at udnytte, at posthusene ligger i supermarkeder med lange åbningstider, hvor der i ydertidspunkterne er færre handlende og mindre kø, siger Jørgen Fischer. 

PostNord har til denne jul gjort sig ekstra klar til danskernes julehandel på nettet. Det har de gjort ved at åbne 100 nye posthuse, opsætte tre kilometer ekstra pakkekylder på posthusene og sætte over 400 ekstra pakkebude på gaden. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Forbrug

pop up-butik rudersdal

playMarianne har flyttet sin butik til nabokommune for at undgå lokal nedlukning

Bagsværd bageri

Bager har mistet hver anden kunde efter sur smiley - så blev der uddelt gratis kager

20180726-152954-1-1920x1277we

Dine havemøbler er måske forsinkede i år, og det er der flere årsager til

Nemlig.com

Albertslund dropper nemlig.com: "Det ligner wild west-agtige forhold," siger borgmester

Rudersdal

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere