Mads Skjerns villa fra Matador sat til salg - igen

Villaen, der blev landskendt som Skjern-familiens hjem i tv-serien Matador, er til salg som den næstdyreste bolig i Danmark lige nu.

Vil man eje et styks nationalt tv-klenodie, der samtidig kan fungere som en ydmyg residens, har man nu chancen.

I Holte er villaen, der blev landskendt som karakteren Mads Andersen-Skjerns ejendom i tv-serien Matador, nu sat til salg.

Det skriver boligvisningssitet Boliga.dk.

Man skal dog have en heftig privatøkonomi i baghånden, hvis man vil gøre sig forhåbninger om at flytte ind i den pompøse villa med tilhørende 1,3 hektars grund ned mod Furesø.

For prisen på den tidligere Matador-kulisse lyder nemlig på svimlende 59,5 millioner kroner. Det gør den ekstravagante bolig til Danmarks næstdyreste på markedet lige nu.

Villaen var faktisk tidligere på markedet i foråret 2019, men blev efter en rum tid uden, en køber meldte sig på banen, blev ejendommen taget af markedet igen.

Fra villaens ene stue er der udsigt direkte ud over Furesø.
Fra villaens ene stue er der udsigt direkte ud over Furesø.
Foto: Privatfoto

Dengang lød prisen på 52,5 millioner kroner – en udbudspris, der altså nu har fået et nøk opad.

Det skyldes ikke mindst, at der siden slagsopstillingen for halvandet år siden er kommet mere jord til ejendommen, så Mads Andersen-Skjerns ”tidligere ejendom” i dag bryster sig af 12.987 kvadratmeter ned mod Furesø med tilhørende tennisbane og bådebro.

Selve villaen er 360 kvadratmeter fordelt på 15 værelser og en kælder på yderligere 199 kvadratmeter. Boligen ligger på Dronninggårds Allé i Holtes højeste punkt med udsigt over Furesøen.

Matadorfans og -seere stiftede første gang bekendtskab med boligen, da Mads Andersen-Skjern i seriens afsnit 13 køber den uden sin kone, Ingeborg Andersen-Skjerns, vidende.

Herefter slog ægteparret sig ned i den overdådige bolig med børnene Daniel, Ellen og Erik.

Ifølge tidligere artikler om boligen har den siden 2011 været ejet af den tidligere administrerende direktør i Novo Nordisk, Mads Øvlisen, som altså nu har sat boligen til salg igen for anden gang.

Villaen blev bygget i 1919 i klassisk palæstil med pudsede facader og sortglaceret tegltag. Blandt villaens mange værelser finder man en sittinghall med pejs og havestue ud mod Furesøen - eller Korsbæk Fjord, alt efter temperament.

Med til villaen hører 1,3 hektar grund ned mod Furesø i Holte.
Med til villaen hører 1,3 hektar grund ned mod Furesø i Holte.
Foto: Privatfoto

Og så er det faktisk ikke den eneste bolig med en fortid som kulisse i Matador-serien, som har været på boligmarkedet.

Ifølge Boliga.dk blev stuepigen - og den senere iværksætter - Agnes' bindingsværkshus fra serien handlet i september måned for 4,6 millioner kroner. Boligen er et 114 kvadratmeter stort byhus fra 1802, som ligger på Kirkestræde i Køge.